Osallistumisohjeet webinaareihin ja livewebinaareihin

Mitä eroa webinaarilla ja livewebinaarilla?

Webinaarissa sekä kouluttaja, että osallistujat osallistuvat webinaariin reaaliajassa kukin omalta koneeltaan. Livewebinaarissa osallistujia on paikan päällä koulutustilassa, sekä myös etäosallistujia omilta koneiltaan käsin.

Miten osallistun webinaariin?

Tarvitset osallistumista varten tietokoneen, tabletin tai puhelimen nettiyhteydellä. Osallistujille lähetetään viikkoa ennen webinaarin ajankohtaa vahvistus koulutuksesta, toimintaohjeet sekä lähempänä tapahtumaa vielä erikseen henkilökohtainen linkki webinaariin. Webinaari avautuu koulutuspäivänä noin 15 minuuttia ennen koulutuksen alkua. Avaa linkki tavallisella internet -selaimella ja toimi sivuilla näkyvän ohjeen mukaan.

Muita teknisiä vaatimuksia

Äänentoistoa varten tarvitset esimerkiksi kuulokkeet tai kaiuttimet. Et tarvitse web-kameraa tai mikrofonia, ellei toisin erikseen ilmoiteta.
Käy lukemassa lisää webinaarin mahdollisista teknisistä haasteista täällä.

Mitä webinaarissa tapahtuu?

Webinaari on koulutustilaisuus, jossa kouluttaja etenee koulutuksen ohjelman sisällön mukaisesti, aivan kuten normaalissa lähiopetus koulutuksessakin. Osallistujilla on koulutuksesta riippuen mahdollisuus esittää asiantuntijalle kysymyksiä esim. chat -viestien kautta tai ennakkoon lähetetyillä kysymyksillä.

Riippuen koulutuksen aiheesta, etäkoulutus voi olla luentomainen, osallistujia osallistava tai näiden sekoitus.

Jos verkkoyhteytesi katkeaa?

Kokeile, saatko verkkoyhteyden takaisin ja yritä tämän jälkeen palata webinaariin samalla tavalla kuin ensimmäiselläkin kerralla. Mikäli yhteys ei palaudu tai katkos on pitkä, voit katsoa webinaaritallenteen. Tallenne on käytössäsi webinaaripäivästä eteenpäin, tarkistathan koulutusohjelmasta tallenteen voimassoloajan.

Sairastuminen tai muuten estynyt osallistumasta?

Lähes kaikki webinaarit tallennetaan, joten voit katsoa webinaarin jälkikäteen tallenteena. Tallenne on käytössäsi 30 päivän ajan. Vaihtoehtoisesti voit siirtää osallistumisoikeutesi maksutta kollegallesi, ilmoitathan siirrosta meille kirjallisesti ennen webinaarin alkua. Huomioithan, että joissakin koulutuksissa tallenne on poikkeuksellisesti 7 päivää.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

P. 09 696 2950
info@yritysakatemia.fi