Koulutuskortti – Koko vuoden koulutukset kiinteällä tai räätälöidyllä summalla

YritysAkatemian koulutuskortilla saat aina enemmän! Koko vuoden koulutukset kiinteällä summalla tai räätälöidylle summalle 10% bonuksen kera. Lue lisää!

Koulutuskortti - YritysAkatemia

Huoleton ja kustannustehokas valinta – 12 kuukauden koulutuskortti itsellesi tai tiimillesi

Koulutuskortti on vaivaton valinta yritykselle, joka kouluttautuu paljon. Tarjoamme koulutuskorttia kiinteälle tai räätälöidylle summalle. Kouluttautua voit itse tai tiimisi kesken koko vuoden aikana niin monessa etä- tai lähikoulutuksessa, kuin koulutuskortin arvo antaa myöten. Summan loppuessa koulutuskortille pystyy tarvittaessa lataamaan lisää arvoa ja samalla pidentämään koulutuskorttia seuraavat 12 kuukautta.

Siirry suoraan lomakkeeseen tästä.

Osta vuoden alussa tai vuoden lopussa

Koulutuskortin voit ostaa missä vaiheessa kalenterivuotta vaan ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Voit ostaa koulutuskortin tiimillesi vaikkapa vuoden alussa tai vaihtoehtoisesti käyttää vuoden lopussa yrityksesi viimeiset koulutusbudjetin ylijäämät siihen.

10% Bonus eli puhdasta rahaa kouluttautumiseen

Ostaessasi YritysAkatemian koulutuskortin, saat aina maksetulle summalle 10% enemmän vastinetta. Esimerkiksi kun ostat 4500€ (alv 0) koulutuskortin, saat 450€ kaupan päälle – täten koulutuskorttisi todellinen arvo on 4950€. 10% Bonus maksetaan kerran yhtä koulutuskorttia vastaan.

Koulutuskortti kiinteällä summalla

YritysAkatemia tarjoaa koulutuskorttia seuraaville kiinteille summille:

  • 3.000€ alv 0 (+300€ Bonus)
  • 5.000€ alv 0 (+500€ Bonus)
  • 10.000€ alv 0 (+1.000€ Bonus)
  • 15.000€ alv 0 (+1.500€ Bonus)
  • 20.000€ alv 0 (+2000€ Bonus)

Koulutuskortti räätälöidylle summalle

Vaihtoehtoisesti pystyt YritysAkatemian koulutuskortille lataamaan toivomasi summan verran arvoa. Esimerkiksi mikäli vuoden lopussa yritykselläsi on vielä koulutusbudjettia jäljellä, saat sen vaivattomasti siirrettyä koulutuskortillemme. Minimisumma on 3.000€ (alv 0).

Koulutuskortin arvon tarkastus ja lisäarvon lataus

Saat meiltä aina pyydettäessä ja kerran kuukaudessa sähköpostitse tiedon koulutuskortissa jäljelle jäänestä summasta. Ostamalla koulutuskortille lisäarvoa pidennät samalla koulutuskortin voimassaoloaikaa vuodeksi eteenpäin.

Koulutuskortin lisätiedot

Askarruttaako jokin? Kysy lisää koulutuskortista: info@yritysakatemia.fi


Kehitä omaa ja tiimisi osaamistasi yli 200:n koulutuksemme parissa!

Yritysakatemia