Tietoa meistä

Tutustu YritysAkatemiaan ja näe, miksi meihin luotetaan.

Kiva kun päätit tutustua meihin tarkemmin!

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. Vahvuuksiamme ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla, sekä kouluttajien rautainen ammattitaito.

Järjestämme koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta esimieskoulutuksiin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin. Koulutuskalenteristamme löydät webinaareja ja lähikoulutuksia. Lähikoulutuksemme ovat pienryhmämuotoisia, n. 5-18 osallistujaa.

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia, joita voidaan toteuttaa kaikista avoimista koulutuksistamme. Koulutus voidaan järjestää joko webinaarina, tai lähikoulutuksena organisaation omissa tiloissa.

Tällä hetkellä Helsingin toimistollamme työskentelee toimitusjohtamme Olli sekä koulutuskoordinaattorimme Kirsi. Turun toimistolla markkinoinnista vastaa Outi. Työtehtäviimme kuuluu myös varmistaa koulutuksen sujuvuus kurssipaikoilla.

Koulutustilaisuuksia järjestetään vuodessa noin 200 ja vuosittainen koulutettavien määrä on noin 4 000. Koulutuksia toivotaan usein muuallekin kuin Helsinkiin, joten niitä löytyy mm. Turusta, Tampereelta, Oulusta, Kuopiosta sekä Lappeenrannasta.

Löydätkö sinä omasi?

Yritysakatemia