Tutustu YritysAkatemiaan

  • 200
    koulutusta vuodessa
  • 4000
    Kouluttautujaa vuodessa
  • yli 30
    vuotta kokemusta

Siksi meihin luotetaan!

Kiva kun päätit tutustua meihin tarkemmin!

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. Vahvuuksiamme ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla, sekä kouluttajien rautainen ammattitaito.

Järjestämme työelämän koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta esimieskoulutuksiin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin. Koulutuskalenteristamme löydät etäkoulutuksia ja lähikoulutuksia. Lähikoulutuksemme ovat pienryhmämuotoisia, n. 5-18 osallistujaa.

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia, joita voidaan toteuttaa kaikista avoimista koulutuksistamme. Koulutus voidaan järjestää joko webinaarina, tai lähikoulutuksena organisaation omissa tiloissa.

Tällä hetkellä Helsingin toimistollamme työskentelee toimitusjohtamme Olli sekä koulutuskoordinaattorimme Kirsi. Turun toimistolla markkinoinnista vastaa Outi. Työtehtäviimme kuuluu myös varmistaa koulutuksen sujuvuus kurssipaikoilla.

Koulutustilaisuuksia järjestetään vuodessa noin 200 ja vuosittainen koulutettavien määrä on noin 4 000. Koulutuksia toivotaan usein muuallekin kuin Helsinkiin, joten niitä löytyy mm. Turusta, Tampereelta, Oulusta, Kuopiosta sekä Lappeenrannasta.

Löydätkö sinä omasi?

Yritysakatemia