Koulutuksen osallistumisohjeet

Etäkoulutus

Kun osallistut webinaariin, saat sähköpostiisi ohjeet, koulutusaineiston ja rekisteröitymislinkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Lähetämme henkilökohtaisen osallistumislinkin aina koulutusta edeltävänä arkipäivänä klo 15:00 mennessä.

Jos et löydä koulutusaineistoa ja rekisteröitymislinkkiä sähköpostistasi, voit pyytää uuden osallistumislinkin YritysAkatemian asiakaspalvelusta: info@yritysakatemia.fi

Huom. joitakin koulutuksiamme löytyy myös yhteistyökumppaniemme sivustoilta. Vaikka ilmoittautuminen tapahtuisi muiden organisaatioiden kautta, koulutuksen vahvistus ja rekisteröitymislinkki tulevat aina YritysAkatemiasta.

  • Osallistumislinkki voi toisinaan mennä roskapostiin, tarkistathan myös sen!

Lähikoulutus

Kun osallistut lähikoulutukseen, saat sähköpostiisi koulutuksen ja koulutuspaikan tiedot. Odotathan koulutusvahvistusta sähköpostiisi, ennen kuin teet majoitus- ja matkavarauksia.

Koulutuspaikalla sinua ollaan vastassa ja voit aloittaa koulutuksesi tarjoamallamme aamiaisella! Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu aloitetaan puoli tuntia ennen koulutuksen alkamista.

Koulutusmateriaali

Kun osallistut webinaariin, lähetämme sinulle sähköisen koulutusmateriaalin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen n. 1-3 päivää ennen koulutusta. Huom. Poikkeuksellisissa tilanteissa koulutusmateriaali voi saapua sähköpostiisi vasta koulutuspäivänä.

Lähikoulutuksessa tarjoamme sinulle koulutusmateriaalin paperisena. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä jos et paperista aineistoa halua tai tarvitse.

Webinaaritallenne

Webinaareihimme sisältyy aina tallenteen käyttöoikeus, joten voit osallistua koulutukseen, vaikka koulutuksen varsinainen ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi tai koulutuksesi keskeytyisi työkiireiden keskellä. Tallenne sisältyy osallistumismaksuun. Lähetämme koulutustallenteen sinulle koulutusta seuraavana päivänä. Samasta postista löydät myös koulutustodistuksen!

Kaikissa YritysAkatemian verkkokoulutuksissa tallenteen katseluoikeus on 30 päivää.

Huomioithan, että yhteistyökumppanimme PTCService Oy:n verkkokoulutuksissa tallenteen katseluoikeus on 7 päivää. PTCServices mainitaan tällöin koulutuksen tiedoissa.

Tervetuloa koulutukseen!

Yritysakatemia