Blogiarkistoon
Syksyn koulutustrendit 2024 - YritysAkatemia

Syyskauden koulutustrendit 2024: Mitkä aiheet puhuttavat ja miksi YritysAkatemian koulutukset erottuvat

Syksy 2024 tuo mukanaan uusia tuulia koulutuskentälle, ja YritysAkatemian koulutukset ovat valmiina vastaamaan ajankohtaisiin osaamistarpeisiin. Tässä postauksessa pureudumme niihin teemoihin ja aihealueisiin, jotka puhuttavat juuri nyt ja selvitämme, miksi YritysAkatemian tarjoamat koulutukset ovat avainasemassa tämänkin syksyn menestyksessä.

Olipa kyseessä tekoäly, johtaminen, talous– ja palkkahallinto, sopimusoikeus tai julkisten hankinnat, YritysAkatemia tarjoaa alan parhaimmat etä- ja lähikoulutukset, joilla pysyt askeleen edellä ja varmistat yrityksesi menestyksen.

Tulevaisuuden taidot ja syksyn 2024 trendit

Syksyn 2024 aikana tietyt osaamisalueet, kuten tekoäly, taloushallinto ja johtaminen nousevat entistä tärkeämmiksi. Yritykset, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä, tarvitsevat työntekijöitä, jotka osaavat soveltaa tekoälyratkaisuja arjen haasteisiin. YritysAkatemian tekoälykoulutukset tarjoavat käytännönläheisiä ratkaisuja, joilla voit oppia hyödyntämään tekoälyä liiketoimintasi eri osa-alueilla. Näiden taitojen hallinta auttaa yrityksiä pysymään askeleen edellä kilpailijoita. Tutustu tekoälykoulutuksiin tästä.

Johtamisen osalta ihmislähtöinen ja vuorovaikutteinen esihenkilötyö varsinkin etäjohtamisessa korostuu. YritysAkatemian johtamiskoulutukset auttavat kehittämään taitoja, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan ja motivoivan työympäristön luomiseksi. Vuorovaikutustaidot puolestaan ovat avainasemassa, kun yritykset pyrkivät parantamaan sisäistä viestintää ja vahvistamaan tiimien yhteistyötä. Näiden taitojen kehittäminen varmistaa, että yrityksesi pystyy sopeutumaan nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin. Tutustu johtamisen ja vuorovaikutuksen koulutuksiin tästä.

Taloushallinnossa korostuu syksyllä erityisesti arvonlisäverotukseen liittyvät muutokset, jotka vaikuttavat laajasti yritysten toimintaan. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaisia koulutuksia, jotka käsittelevät näitä muutoksia ja antavat osallistujille selkeät työkalut, joilla varmistaa, että heidän yrityksensä taloushallinto toimii lainmukaisesti ja tehokkaasti. Tulevat arvonlisäveromuutokset tuovat mukanaan uusia säädöksiä, joiden ymmärtäminen on ratkaisevaa virheiden välttämiseksi. Näissä koulutuksissa saat kattavan kuvan siitä, miten muutokset vaikuttavat yrityksesi toimintaan ja miten voit sopeutua niihin joustavasti. Tutustu taloushallinnon koulutuksiin tästä.

YritysAkatemian tekoälykoulutukset - tervetuloa mukaan!
Tekoälyn ymmärtäminen ja sen tehokas hyödyntäminen antaa työntekijöille merkittävän kilpailuedun. Osaaminen tällä alueella voi mullistaa työtehtäviä ja luoda uusia mahdollisuuksia, mikä tekee siitä jopa välttämättömän taidon nykyajan työelämässä.

Koulutusten monimuotoisuus

YritysAkatemia tunnetaan laajasta koulutustarjonnastaan, joka vastaa erilaisten oppijoiden ja yritysten tarpeisiin. Yksi YritysAkatemian vahvuuksista on monimuotoinen koulutustarjonta, joka kattaa sekä etä- että lähikoulutukset. Etäkoulutukset ovat erityisen suosittuja niiden joustavuuden ansiosta. Ne mahdollistavat osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta, mikä sopii hyvin nykypäivän kiireisille ammattilaisille. Modernit etäopetusvälineet ja vuorovaikutteiset alustat varmistavat, että oppimiskokemus on rikasta ja tehokasta, vaikka osallistujat eivät olisikaan fyysisesti samassa tilassa.

Lähikoulutukset tarjoavat kuitenkin oman arvokkaan lisänsä, erityisesti niille, jotka arvostavat kasvotusten tapahtuvaa vuorovaikutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia. Pienryhmämuotoiset lähikoulutukset antavat osallistujille tilaisuuden syventyä aiheisiin perusteellisesti ja saada henkilökohtaista ohjausta kokeneilta kouluttajilta. Tämä koulutusmuoto sopii erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan intensiivistä harjoittelua ja käytännönläheistä oppimista.

Lisäksi YritysAkatemia tarjoaa räätälöityjä koulutuksia, jotka voidaan muokata yrityksen erityistarpeiden mukaisiksi. Räätälöidyt koulutukset ovat loistava valinta yrityksille, jotka haluavat syventää tiettyjä osaamisalueita tai vastata tiettyihin liiketoiminnan haasteisiin. Nämä koulutukset voidaan toteuttaa sekä etä- että lähikoulutuksina, jolloin yritys voi valita itselleen parhaiten sopivan oppimistavan. YritysAkatemian monipuolinen koulutustarjonta takaa, että jokainen organisaatio ja ammattilainen löytää itselleen sopivan tavan kehittää osaamistaan​. Lue lisää yrityskohtaisista koulutuksista tästä.

YritysAkatemia tarjoaa etä- ja lähikoulutuksia.

Yksi YritysAkatemian vahvuuksista on monimuotoinen koulutustarjonta, joka kattaa sekä etä- että lähikoulutukset.

Kouluttautumisen hyödyt

Jatkuva kouluttautuminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat yritysten ja yksilöiden menestykseen nykypäivän kilpailuympäristössä. Uusien taitojen oppiminen ja osaamisen päivittäminen auttavat yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä, kun markkinat muuttuvat ja teknologia kehittyy. YritysAkatemian tarjoamat koulutukset eivät pelkästään anna osallistujille uusia tietoja ja taitoja, vaan ne myös auttavat heitä soveltamaan oppimaansa käytännön työtehtävissä. Tämä parantaa yritysten tehokkuutta ja innovaatiokykyä, mikä on elintärkeää jatkuvassa muutoksessa olevassa liiketoimintaympäristössä.

Kouluttautumisen hyödyt näkyvät myös työntekijöiden sitoutumisessa ja motivaation lisääntymisessä. Kun työntekijät kokevat, että heidän osaamistaan arvostetaan ja kehitetään, he ovat motivoituneempia ja sitoutuneempia työpaikkaansa. YritysAkatemian koulutukset tarjoavat konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja, joita työntekijät voivat hyödyntää heti arjessaan, mikä lisää heidän tuottavuuttaan ja työhyvinvointiaan. Tämä puolestaan vähentää henkilöstön vaihtuvuutta ja parantaa työyhteisön kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lisäksi kouluttautuminen auttaa yrityksiä ja niiden työntekijöitä sopeutumaan nopeisiin muutoksiin ja uusiin vaatimuksiin. Esimerkiksi taloushallinnon koulutuksissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, kuten verotuksen muutoksia, jotka vaikuttavat suoraan yrityksen toimintaan. Kun yritykset ja niiden henkilöstö ovat ajan tasalla uusimmista säädöksistä ja käytännöistä, he pystyvät reagoimaan muutoksiin nopeasti ja minimoimaan mahdolliset riskit. Tämä tekee jatkuvasta oppimisesta välttämättömän työkalun menestyksen ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi pitkällä aikavälillä​

Asiantuntevat kouluttajat

YritysAkatemian koulutusten korkea laatu perustuu ennen kaikkea asiantunteviin ja kokeneisiin kouluttajiin, jotka tuovat mukanaan syvällisen tietämyksen ja käytännön kokemuksen omilta erikoisaloiltaan. Nämä kouluttajat ovat oman alansa huippuasiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus koulutuksen tarjoamisesta sekä akateemisen että käytännön tiedon yhdistämisestä. Tämä takaa sen, että jokainen koulutus on sisällöltään ajankohtainen ja sovellettavissa suoraan työelämään.

YritysAkatemian kouluttajat ovat tunnettuja siitä, että he pystyvät tekemään monimutkaisista asioista ymmärrettäviä ja käytännönläheisiä. Esimerkiksi taloushallinnon koulutuksissa kokeneet ammattilaiset, kuten Mika Vesa, tarjoavat osallistujille selkeitä ja konkreettisia esimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään ja soveltamaan opittua tietoa välittömästi omassa työssä. Kouluttajien osaaminen ja kyky välittää tietoa selkeästi tekee koulutuksista erityisen arvokkaita osallistujille, jotka tarvitsevat nopeasti sovellettavaa osaamista muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Mika Vesa - Yritysakatemia
Käytännönläheisestä ja rauhallisesta opetustyylistään tunnettu Mika on talous- ja palkkahallinnon asiantuntija.

Lisäksi YritysAkatemian kouluttajat ovat tunnettuja siitä, että he pitävät itsensä jatkuvasti ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja lainsäädännöstä. Tämä takaa sen, että koulutukset ovat aina ajankohtaisia ja vastaavat tarkasti osallistujien tarpeisiin. Esimerkiksi johtamiskoulutuksissa Merja Vuorinen keskittyy ihmislähtöiseen johtamiseen, joka on tällä hetkellä yksi keskeisistä suuntauksista esihenkilötyössä. Kouluttajien asiantuntemus ja jatkuva kehittyminen ovat avainasemassa YritysAkatemian maineen ja menestyksen rakentamisessa​. Tutustu kaikkiin yli 50 YritysAkatemian kouluttajiin tästä.

Kampanjat ja erikoistarjoukset: Tutustu YritysAkatemian uusittuun hinnoitteluun

Syyskausi 2024 tuo mukanaan loistavia mahdollisuuksia hyödyntää YritysAkatemian kampanjoita ja erikoistarjouksia, jotka tekevät kouluttautumisesta entistäkin houkuttelevampaa ja kustannustehokkaampaa. Yksi syksyn keskeisistä uutuuksista on Syksylle 2024 päivitetty koulutusten hinnoittelu: mitä aikaisemmin varaat paikkasi koulutukseen, sitä enemmän säästät hinnassa. Super Early Bird – ja Early Bird -hinnoittelu tarjoaa siis merkittäviä alennuksia, kun ilmoittaudut koulutuksiin etukäteen. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan varmistaa myös paikkasi suosituimmissa koulutuksissa, jotka täyttyvät nopeasti.

Lisäksi YritysAkatemia tarjoaa syyskaudellakin erityisiä alennuksia lisäosallistujille. Esimerkiksi -50 % alennus toisesta osallistujasta tekee tiimin kouluttautumisesta edullisempaa, mikä kannustaa koko työyhteisöä osallistumaan ja oppimaan yhdessä. Tämä on erinomainen tilaisuus vahvistaa tiimityötä ja varmistaa, että kaikki työntekijät ovat ajan tasalla uusimmista tiedoista ja taidoista.

Pysy kuulolla myös YritysAkatemian uutiskirjeessä ja somekanavissa kuten Facebookissa, X:ssä, Instagramissa ja Linkedinissä, sillä saatamme välillä julkaista paketti- tai äkkitarjouksia koulutuksiin. Youtube-kanavaltamme löydät myös kiinnostavaa sisältöä koulutuksista!

Tutustu myös YritysAkatemian Koulutuskorttiin, mikäli sinä tai yrityksesi kouluttaudutte paljon. Koulutuskortilla saat aina enemmän! Koko vuoden koulutukset kiinteällä summalla tai räätälöidylle summalle 10% bonuksen kera. Lue lisää Koulutuskortista tästä.

Näiden kampanjoiden lisäksi YritysAkatemia tarjoaa myös räätälöityjä koulutuksia, joissa hinnat voidaan neuvotella yrityksen tarpeiden mukaan. Tämä joustava hinnoittelumalli tekee mahdolliseksi luoda juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuskokonaisuuden edullisin ehdoin. Lue lisää räätälöidyistä koulutuksista tästä.