Merja Vuorinen

VTM, psykoterapeutti, Easy Living Oy
Merja Vuorinen - YritysAkatemia

Tietoa kouluttajasta

Sosiologian ja viestinnän opintojen, sekä yritysten ja yhteisöjen tiimivalmennuksesta hankkimansa kokemuksen ansiosta Merja on kehittynyt taitavaksi työyhteisövalmentajaksi sekä innostavaksi luennoitsijaksi. Entisenä huippu-urheilijana Merja tuntee eri valmennusmenetelmät ja on kaikissa projekteissa mukana sydämellään.

Asiakaspalautteita Merjan koulutuksista:

”Uusia aiheita tuli runsaasti ja varmasti riittää sulateltavaa pidemmäksikin aikaa. Kysymystekniikoita pääsen hyödyntämään heti kehityskeskusteluissa. Sain vertaistukea ryhmästä ja hoksasin, että porukka, jossa jaetaan haastaviin tilanteisiin liittyviä asioita, olisi itselleni erittäin hyödyllinen. Erilaisten persoonien ja niihin liittyviin yhteentörmäyksiin olisi mielestäni saanut olla enemmän aikaa. Käytännön tilanteiden läpikäymistä olisi voinut olla enenmän. Taukoja oli paljon, jopa ehkä vähän liian paljon? Tai sitten olen itse töissä tottunut nopeampaan tahtiiin. Kouluttajaa olisi voinut kuunnella monta päivää, hän osasi esittää asiat mielenkiintoisesti ja toki aihekin oli mielenkiintoinen itsessään.”

Esihenkilökoulutus – haastavat tilanteet esihenkilötyössä, 2. -3.2.2023.

”Sain erilaisia kokemuksia ja näkemyksiä. Erityisesti vahvistui minulle se, että saan olla oma tunteellinen itseni, pitää olla vahva ja jämäkkä eikä voi aina miellyttää kaikkia. Tajusin, että tiimini tarvitsee enemmän vahvaa johtamista. Myös omien tavoitteiden realistinen asettaminen. Riittävän hyvin riittää. Kouluttaja oli erittäin vaikuttava ja hyvä kouluttaja.”

Esihenkilökoulutus – haastavat tilanteet esihenkilötyössä, 11. -12.5.2023.

”Kiva, että oli pieni porukka ja koulutus oli vuorovaikutteista, eikä pelkkää luentoa.”

Esihenkilökoulutus – onnistunut kehityskeskustelu, 7.11.2023

”Koulutuksesta sai hyvän valmiuden kehityskeskustelun rungon suunnittelun ja käytännön ideoita toteutukseen. Mielestäni koulutus oli hyvin tasapainossa aihe-alueiltaan.”

Esihenkilökoulutus – onnistunut kehityskeskustelu, 7.11.2023

”Monet asiat ovat tuttuja, mutta konkreettista muutosta käytöksessä ja toiminnassa ei tapahdu. Siihen tarvitaan käytännön ohjeita ja niitä aion tästä koulutuspäivästä kokeilla ja hyödyntää.”

Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen, 16.1.2024.
Yritysakatemia