Asiantuntija-artikkeleihin

Tullaus 2021

Vuosi 2021 tuo mukanaan monia uudistuksia tulliasioihin, joihin vientiä ja tuontia harjoittavien yritysten kannattaa varautua.

Britannian EU-eroa koskevan Brexitin siirtymäkausi päättyy ja ero astuu voimaa kaikessa laajuudessaan. Britannia kanssa kauppaa käyville yrityksille se tietää uusia tullimuodollisuuksia, olipa eron sisältö mikä tahansa. Myös EU:n tullijärjestelmää uudistetaan, mikä tarkoittaa suomalaisille yrityksille uusia velvollisuuksia mutta myös mahdollisuuksia.

EU:n solmimiin vapaakauppasopimuksiin liittyvät tullietuudet jäävät usein yrityksiltä saamatta, koska etuteen johtavia mekanismeja ei täysin tunneta. Vapaakauppasopimuksiin liittyvien tullietuuksien hyvä tuntemus on kuitenkin todellinen kilpailutekijä, koska sillä saavutettavat etuudet voivat olla merkittäviä. Tulliasiat hyvin osaava yritys käyttää tullilainsäädännön suomat edut tehokkaasti hyväkseen ja välttäen samalla tulliriskit.

Katso kaikki tullaukseen liittyvät koulutukset

Olisiko tässä sinulle sopivia koulutuksia?

Vielä ehdit ilmoittautua

Tehokurssi arvonlisäverotuksesta

Taloushallinto

Etäkoulutus

Leena Juusela

07.12.2021 - 08.12.2021

Vielä ehdit ilmoittautua

Incoterms ® 2020 –toimituslausekkeet

Sopimusoikeus

Etäkoulutus

Kari Tossavainen

08.12.2021

Vielä ehdit ilmoittautua

Palkkahallinnon vuodenvaihde – Ennakkoperintä 2022, vuosi-ilmoitukset ja niiden korjaaminen sekä tulorekisteri muutokset

Palkkahallinto

Etäkoulutus

Riikka Lehtinen

10.12.2021

Katso kaikki koulutukset