Blogiarkistoon
Etä- ja hybridityön menestyksekäs johtaminen - YritysAkatemia

Etsitkö keinoja menestyksekkääseen etä- ja hybridityön johtamiseen? Ennakoi riskit ja laadi huolellinen etätyöohjeistus

Viime vuosien aikana monilla työpaikoilla on siirrytty etätyön ja hybridityön eli lähityön ja etätyön yhdistelmän käyttöön. Työelämän muutos on tapahtunut nopeasti, mikä on vaatinut työnantajilta uusien ohjeistusten laatimista tai vanhojen ohjeistusten päivittämistä vastaamaan muuttunutta tilannetta.

Pysyäksesi ajan tasalla, käytä tilaisuus hyödyksi ja osallistu YritysAkatemian etä- ja hybridityön johtamiskoulutukseen. Koulutus järjestetään webinaarina kahtena eri ajankohtana 27.9 ja 9.11 klo 9-12. Valitse päivistä se, joka sopii sinulle paremmin!

Etäkoulutus tarjoaa selkeät ohjeet etätyöohjeistuksen laatimiseen, tietosuojan hallintaan, tehokkaaseen aikojen hallintaan ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen etä- ja hybridityössä. Osallistumalla saat tarvittavat taidot ja tiedot työskennellä tehokkaasti muuttuvassa työympäristössä ja varmistaa sekä tiimisi että organisaatiosi menestyksen.

Jos vieläkin epäröit, lue viisi tärppiämme siitä, miksi etä- ja hybridityön johtamiskoulutus on hyvä ja onnistunut panostus menestykseen:

1️⃣ Juridisen selkeyden tuottaminen: Etätyön juridiset kysymykset voivat olla monimutkaisia. Tämä koulutus antaa sinulle selkeät suuntaviivat siitä, miten laatia toimiva etätyöohjeistus ja varmistaa, että noudatat kaikkia säännöksiä.

2️⃣ Tietosuojan turvaaminen: Tietosuoja on kriittinen nykypäivän työympäristössä. Opit, miten voit varmistaa, että työntekijöidesi tietoja käsitellään asianmukaisesti etätyön aikana.

3️⃣ Tehokkuus ja työaikajoustot: Kuinka voit optimoida etä- ja hybridityön tehokkuuden? Koulutus tarjoaa sinulle tietoa siitä, miten hyödyntää työaikajoustoja ja asettaa selkeät tavoitteet.

4️⃣ Alisuoriutumisen torjunta: Joskus on puututtava alisuoriutumiseen etänä. Koulutus opettaa sinulle tehokkaita menetelmiä, joilla voit puuttua tähän ongelmaan ja ylläpitää tiimin tuottavuutta.

5️⃣ Työturvallisuus ja vakuutusturva: Koulutus kattaa myös työturvallisuuden ja vakuutusturvan etätyössä. Ymmärrät, miten varmistaa työntekijöidesi turvallisuus ja miten vakuutusturva eroaa toimipisteessä tehtävästä työstä.

Kouluttajana toimii OTM, asianajaja Alexa Kavasto, VALO Partners Asianajotoimisto Oy. Alexa on työoikeuden huippuasiantuntija, joka tekee juridiikasta ymmärrettävää ja käytännönläheistä.

Älä jää jälkeen – liity mukaan ja valmistaudu johtamaan tulevaisuuden työtä.

PS. Lisäosallistujat osallistuvat YritysAkatemian webinaareihin aina -50% hinnalla.

🌟 Alennuskoodilla ”ETÄTYÖ” saat 20% alennuksen ilmoittautuessasi 7.9.2023 mennessä. Tervetuloa mukaan! 🌟

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.