Blogiarkistoon

Miten erottua joukosta houkuttelevana työnantajana?

Rekrytointiprosessi on tänä päivänä kokenut melkoisen muutoksen, sillä aikaisemmin työnantajalähtöinen hakuprosessi on muuttunut väkisinkin hakijalähtöiseksi. Rekrytoijana on sukellettava pintaa syvemmälle löytääkseen sopivimmat tekijät. Tätä on moderni rekrytointi, jossa digitaalisuus ja teknologia ovat suuressa roolissa.

Modernissa rekrytoinnissa hyödynnetään teknologian mahdollisuuksia uusien potentiaalisten hakijoiden jäljittämiseen. Digitaalisten, verkkoon luotavien työpaikkailmoitusten lisäksi hyödynnetään kovasti sosiaalisen median kanavia ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia, joista Linkedin lienee kanavista suosituin ja tulospohjaisin.

Sopivien ehdokkaiden löytäminen ja kartoittaminen vaatii modernin rekrytoinnin osaamista.

Linkedin rekry -koulutuksessa saat paremman käsityksen modernin rekrytoinnin lainalaisuuksista, sekä toimintatavoista tarjoten sinulle eväät niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen ”best practices” -tyylisesti, sekä työnantajamielikuvan, että rekrytointiprosessin mittareiden osalta. Saat Suomen kokeneimmalta LinkedIn-asiantuntijalta vastauksia missä-miksi-miten-kenelle.

LinkedIn rekry -koulutuksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi 

  • ketä, ja miten palvelun kautta tulisi rekrytoida
  • miten saadaan entistä enemmän tehoja irti rekrytoinnin ilmoituksista
  • miten ilmoittaa työpaikoista ilmaiseksi
  • miten kontaktoida mielenkiintoisia hakijoita kustannustehokkaasti ja jopa ilmaiseksi

Lisäksi käydään läpi aina tarpeen mukaan yritysprofiilien hallintaa ja hyödyntämistä rekrytoinnissa, mainonnan vaihtoehtoja, työntekijälähettilyyden jalkauttamista osana rekrytointia ja kaikkia näitä myös työnantajamielikuvan luonnissa.

Ilmoittaudu ja tule oppimaan lisää modernista rekrytoinnista.