Riikka Lehtinen

KLT, PHT, JET, palkkahallinnon asiantuntija, Tilitoimisto Finansia

Riikka on vahva taloushallinnon asiantuntija ja alan rautainen ammattilainen. Normaalin tilitoimistotyön lisäksi Riikka kouluttaa niin yrityksiä kuin tilitoimistoja. Hän toimii tilitoimistojen toiminnan kehittäjänä ja sparraajana, päivittäen myös eri tilitoimistojen sosiaalisen median kanavia toivomusten mukaisessa rytmissä sopimuksen mukaan.

”Otan työni vakavasti ja pidän siitä mitä teen. Taloushallinto on upea työ ja pyrinkin omalla toiminnallani tuomaan esiin sen, jotta omaa uraansa pohtivat nuoretkin löytävät tämän palkitsevan, hurjaa vauhtia kehittyvän alan.”

Riikka on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja uskoo kouluttautumiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen, osaamisen jakamiseen, toisten tilitoimistojen sparraamiseen sekä yrittäjien neuvomiseen ja heidän toimintaedellytysten parantamiseen. Kirjanpidon tehtävissä hän aloitti opiskelujen ohessa vuonna 1985 ja ensimmäisen varsinaisen työpaikan tilitoimistosta sai 1986, oman tilitoimiston hän perustin vuonna 1988, 23 -vuotiaana ja sillä tiellä Riikka on edelleen.

Talous- ja palkkahallinnon taitoja pystyt hioamaan seuraavissa Riikan koulutuksissa:

  • Palkanlaskennan perusteet, ilmoitukset sekä tulorekisteri
  • Palkanlaskennan ilmoitukset
  • Henkilökuntaedut verotuksessa ja palkanlaskennassa
  • Tulorekisterin perusteet – tietojen ilmoittaminen, korjaus ja seuraamusmaksut
  • Luontoisedut verotuksessa ja palkanlaskennassa

 

Asiakaspalautteita Riikan koulutuksista:

”Kokonaisuudessaan sain yllättävän paljon uuttakin tietoa siihen nähden, että suurin osa oli entuudestaan tuttua asiaa. Selkeästi tietojen kertaaminen ja päivittäminen ajoittain kannattaa.”

Vuosilomalaki ja lomapalkanlaskennan perusteet, 11.5.2023

Mistä koulutuksen aiheista hyödyit eniten? ”Erilaiset erikoistilanteet vuosiloman laskennassa ja huomioitavat asiat siinä. Hyvä koulutus ja asiantunteva luennoitsija.”

Vuosilomalain erityistilanteita, 29.11.2023
Yritysakatemia