Tom Laine

Suomen kokenein LinkedIn -kouluttaja

Tom on yksi kokeneimmista LinkedIn-asiantuntijoista Euroopassa ja edustaa ehdotonta kärkeä erityisesti sosiaalisen myynnin, somerekrytoinnin ja työnantajamielikuvan rakentamisen kouluttajana. Tomin osaamisesta kertoo esimerkiksi amerikkalaisen Rise Globalin ranking, jossa hän on ollut parhaimmillaan listattuna maailman vaikutusvaltaisimpien HR-vaikuttajien listalla sijalla 4.

”Olen hyödyntänyt LinkedIniä omassa liiketoiminnassani ja eri rooleissa vuodesta 2004 alkaen erittäin menestyksekkäästi. Noihin vuosiin mahtuu työskentelyä muun muassa Tanskassa Oraclella ja kolmessa eri rekrytointiyrityksessä Lontoossa. Perustamani sosiaalisen rekrytoinnin yritys oli Pohjoismaiden ensimmäinen some- ja LinkedIn-rekrytointiin erikoistunut rekrytointifirma.”

Tom on kaiken kukkuraksi vielä Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä ja viime vuoden finalisti vuoden rekrytointialan kehittäjien kategoriassa Suomen 1. Rekrytointigaalassa. Koulutusten ja keynote-puheenvuorojen lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa ”Suhteellinen rekrytointiteoria”, ”Työnhakuopas” ja ”Henkilöbrändi” –kirjat sekä LinkedIn Megaoppaan.

Vaikutu Tomin Linkedin-osaamisesta mm. seuraavissa koulutuksissa: Linkedin tehokäyttöön, Linkedin Rekry, Linkedin Social Selling perusteista mestariluokkaan.

Yritysakatemia