Blogiarkistoon
YritysAkatemian Black Week 20.-26.11.2023

YritysAkatemian Black Friday ja Black Week -tarjoukset — Koulutuksia -50% alennuksella 🏷️

Haluatko löytää työelämän koulutuksia halvemmalla? Black Friday -tarjouspäivä lähestyy ja Yritysakatemia juhlistaa sitä koko viikon kestävällä Black Week -kampanjallaan. Yritysakatemian Black Week -kampanjaviikko tarjoaa joukon suosittuja koulutuksia puoleen hintaan eli -50% alennuksella. Kurkkaa kampanjaan kuuluvat koulutukset ja ilmoittaudu alehinnalla pikimmiten mukaan.

Vuoden 2023 Black Friday ja Black Week -kampanjassamme on koulutuksia -50% hinnalla.

Milloin Black Friday 2023 on ja onko YritysAkatemia mukana?

Kansainvälistä Black Friday -alennusjuhlaa vietetään perjantaina 24.11.2023. YritysAkatemialla alennukset ovat voimassa kokonaisen viikon, eli 50% Black Week -tarjoukset ovat voimassa 20.-26.11.2023 koodilla BW50. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Black Week -kampanjassa mukana olevat koulutukset

Näin hyödynnät ja käytät BW50 -alennuskoodia

Valitse ylläolevasta listasta sinulle sopiva koulutus ja ilmoittaudu mukaan nappia painamalla. Käytä koodia BW50 joko ilmoittautumissivun ensimmäisellä sivulla kohdassa ”Syötä alennuskoodi” tai myöhemmin syöttäessäsi ilmoittautujan tietoja. Sivulla 2 – Yhteenveto ja maksaminen näet ajankohtaisen hinnan alennuksineen.

Koulutukset laskutetaan jälkikäteen. Alennuskoodi on voimassa 20.-26.11.2023.

Kuule YritysAkatemian tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirjeemme, niin pidämme sinut ajan tasalla Black Friday -uutisista ja muistakin ajankohtaisista tarjouksista. Saat postilaatikkoosi myös tiedot uusista koulutuspäivistä sekä muista ajankohtaisista koulutusasioista.

Tilaa uutiskirje >

Hyödynnä Black Week -alennuksemme ja tervetuloa koulutuksiin!