Blogiarkistoon
YritysAkatemia - Kirjanpidon kertauskoulutus

Viisi konkreettista tärppiä miksi osallistua Kirjanpidon ja tilinpäätöksen kertauskoulutukseen 5.9.2023

Kirjanpidon kertauskoulutus tarjoaa korvaamatonta arvoa, koska se selkeyttää liiketoiminnan perustan, kirjanpidon, ja sen merkityksen. Se auttaa parantamaan taloushallinnan osaamista ja tuo käytännön taitoja, jotka ovat olennaisia liiketoiminnan menestyksen kannalta. Koulutus on investointi tulevaisuuteen, olitpa sitten aloitteleva yrittäjä tai kokenut ammattilainen.

Etäkoulutus järjestetään 5.9.2023 klo 9-16 ja saat koulutuksesta totutusti 30-päivän tallenneoikeuden. Miksi koulutukseen kannattaa osallistua? Lue lisää alta!

Jos kaipaat siis selkeyttä kirjanpidon ja tilinpäätöksen maailmaan ja haluat oppia konkreettisia taitoja, tämä koulutus on sinulle

Tässä muutamia konkreettisia syitä miksi YritysAkatemian kirjanpidon ja tilinpäätöksen kertauskoulutus on osallistumisen arvoinen:

1) Selkeyttää kirjanpidon perusteita: Tämä koulutus auttaa sinua ymmärtämään, mitä kirjanpito oikeastaan on ja miksi se on niin tärkeää liiketoiminnassa. Se antaa sinulle selkeän kuvan siitä, mitä kirjanpitovelvollisuus tarkoittaa ja miksi se koskee useimpia yrityksiä.

2) Käytännönläheinen ote: Koulutus ei ole pelkkää teoriaa. Se tarjoaa käytännön esimerkkejä siitä, miten yrityksen tositteista laaditaan kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitukset. Tulet oppimaan, mitä tarvitset näiden asioiden tekemiseen ja milloin se pitää tehdä.

3) Hyödyllinen kaikille: Koulutus on suunniteltu monille eri kohderyhmille, mukaan lukien kirjanpidon perustaitoja tarvitsevat, reskontranhoitajat, palkanlaskijat, toimistosihteerit, taloushallinnon ammattilaiset ja jopa yrittäjät. Tämä tarkoittaa, että saat tärkeää tietoa, joka on hyödyllistä monille eri ammateille.

4) Tilintarkastus ja verotus: Koulutus kattaa myös aiheet, kuten tilintarkastus, verotus ja kirjanpidon ja verotuksen väliset yhteydet. Tulet ymmärtämään, mitä tilintarkastus tarkoittaa ja miksi se voi olla tärkeää yrityksellesi. Samalla saat tietoa siitä, miten kirjanpito liittyy veroilmoitusten tekemiseen.

5) Käytännön vinkit: Koulutuksessa jaetaan vinkkejä siitä, miten voit optimoida tilinpäätöksesi ja hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi saat tietoa arvonlisäverotuksesta ja siitä, miten hallita sitä tehokkaasti.

Jos kaipaat siis selkeyttä kirjanpidon ja tilinpäätöksen maailmaan ja haluat oppia konkreettisia taitoja, tämä koulutus on sinulle. Tule mukaan ja vahvista taloushallinnon osaamistasi!

Lue lisää koulutuksesta täältä.
Tervetuloa kouluttautumaan!