Osallistumisohjeet etäkoulutukseen

Miten osallistun etäkoulutukseen?

Tarvitset osallistumista varten tietokoneen, tabletin tai puhelimen nettiyhteydellä. Osallistujille lähetetään viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa vahvistus koulutuksesta, toimintaohjeet sekä lähempänä tapahtumaa vielä erikseen henkilökohtainen linkki etäkoulutukseen. Koulutus avautuu koulutuspäivänä noin 15 minuuttia ennen koulutuksen alkua. Avaa linkki tavallisella internet -selaimella ja toimi sivuilla näkyvän ohjeen mukaan.

Muita teknisiä vaatimuksia

Äänentoistoa varten tarvitset esimerkiksi kuulokkeet tai kaiuttimet. Et tarvitse web-kameraa tai mikrofonia, ellei toisin erikseen ilmoiteta. Käy lukemassa lisää etäkoulutuksen mahdollisista teknisistä haasteista täällä.

Mitä etäkoulutuksessa tapahtuu?

YritysAkatemia etäkoulutus on koulutustilaisuus, jossa kouluttaja etenee koulutuksen ohjelman sisällön mukaisesti, aivan kuten normaalissa lähiopetus koulutuksessakin. Osallistujilla on koulutuksesta riippuen mahdollisuus esittää asiantuntijalle kysymyksiä esim. chat -viestien kautta tai ennakkoon lähetetyillä kysymyksillä.

Riippuen koulutuksen aiheesta, etäkoulutus voi olla luentomainen, osallistujia osallistava tai näiden sekoitus.

Jos verkkoyhteytesi katkeaa?

Kokeile, saatko verkkoyhteyden takaisin ja yritä tämän jälkeen palata etäkoulutukseen samalla tavalla kuin ensimmäiselläkin kerralla. Mikäli yhteys ei palaudu tai katkos on pitkä, voit katsoa tallenteen. Tallenne on käytössäsi koulutuspäivästä eteenpäin, tarkistathan koulutusohjelmasta tallenteen voimassoloajan.

Sairastuminen tai muuten estynyt osallistumasta?

Lähes kaikki YritysAkatemian etäkoulutukset tallennetaan, joten voit katsoa koulutuksen jälkikäteen tallenteena. Tallenne on käytössäsi 30 päivän ajan. Vaihtoehtoisesti voit siirtää osallistumisoikeutesi maksutta kollegallesi, ilmoitathan siirrosta meille kirjallisesti ennen etäkoulutuksen alkua. Huomioithan, että joissakin yhteistyökumppaneidemme koulutuksissa tallenne on poikkeuksellisesti 7 päivää.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

P. 09 696 2950
info@yritysakatemia.fi