Jukka Kataja

Valmennuskonsultti, ryhmätyönohjaaja, tietokirjailija , Easy Living Oy
Jukka Kataja - YritysAkatemia

Tietoa kouluttajasta

Jukka on lähes 30 vuotta toiminut johtajien, johtoryhmien ja esimiesten valmentajana, kouluttajana ja fasilitaattorina. Jukka toimii useiden maajoukkueiden ja MM-tason urheilijoiden psyykkisenä valmentajana. Näitä kokemuksia voidaan soveltaen käyttää työyhteisöissä tavoitteiden saavuttamiseen ja ihmisten piilossa olevan hyvän löytämiseen.

Asiakaspalautteita Jukan koulutuksista:

”Kokonaisuus oli hyvä ja siitä sai hyvin eväitä esimiehen alkutaipaleelle. Vuorovaikutus ja oman roolin selvennys tulee eniten tarpeeseen. Koulutukseen olisi hyvin voinut käyttää enemmän aikaa, koska kiinnostavia ja tärkeitä asioita oli niin paljon.”

Esihenkilökoulutus – uusi esihenkilö, 9. -10.2.2023.

”Tosi kompakti paketti kolmeen tuntiin. Oikein hyvin mitoitettu ja antoi juuri sen mitä koulutuksen nimi piti sisällään.”

Työntekijästä esihenkilöksi – lähtölaukaus esihenkilötyöhön, 3.10.2023.

”Koulutus oli hyvä! Kouluttajalla on taito esittää asiat hyvin kiinnostavasti ja koulutuksesta jäi ”käteen paljon”. Koulutus olisi voinut kuitenkin kestää hieman pidempään, vaikka puolisen tuntia. Näin olisi ehditty käydä koko materiaali kohta kohdalta läpi. Koulutusmateriaali oli hyvä ja aiheista olisi halunnut tietää lisää ja enemmän. Kouluttaja piti myös hyvin taukoja ja näin jaksoin kuunnella pirteänä koko koulutuksen loppuun asti.”

Työntekijästä esihenkilöksi – lähtölaukaus esihenkilötyöhön, 3.10.2023.

”Mikä tietoisku! Runsaasti hyödyllistä tietoa. Paljon käytännön vinkkejä. Mainio pohja heille jotka pyrkivät esihenkilöiksi. Toisaalta myös hyödyllinen sille, joka miettii sopisiko hän esihenkilöksi tai johtajaksi.”

Työntekijästä esihenkilöksi – lähtölaukaus esihenkilötyöhön, 5.12.2023.

”Kouluttaja oli luonteva ja tiesi hyvin aiheet, päivät menivät nopeasti ja asiat jäivät mieleen.”

Esihenkilökoulutus – uusi esihenkilö, 14. -15.12.2023.
Yritysakatemia