Blogiarkistoon
YritysAkatemia - Jätä tarjous

Tuleeko sinulle tarvetta useammalle koulutukselle? Pyydä tarjous

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. Vahvuuksiamme ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla, sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. Olemme sitoutuneet tukemaan liiketoimintasi kasvua ja kehitystä tarjoamalla laajan valikoiman koulutuksia eri osa-alueilta. Haluamme varmistaa, että organisaatiosi on ajan tasalla ja kykeneväinen vastaamaan muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin.

Jos aikeissa on osallistua useampaan koulutukseen, kannattaa siitä pyytää erikseen tarjous

Koulutuksia laidasta laitaan

Järjestämme työelämän koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta esihenkilökoulutuksiin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin. Meiltä löydät myös laajan valikoiman markkinoinnin, tekoälyn, Google Analyticsin sekä sosiaalisen median koulutuksia. Koulutuskalenteristamme löydät webinaareja eli etäkoulutuksia ja lähikoulutuksia. Lähikoulutuksemme ovat pienryhmämuotoisia, n. 5-18 osallistujaa.

Pyydä tarjous useammasta koulutuksesta tai räätälöidystä koulutuksesta

Mikä parasta, voimme räätälöidä sinulle sopivan kokonaisuuden yhdistellen näitä eri osa-alueita tarpeidesi mukaisesti. Voit pyytää tarjousta useammasta koulutusaiheesta ja suunnitella juuri organisaatiollesi tai sinulle sopivan koulutuskokonaisuuden meidän lukuisten koulutusten joukosta. Järjestämme myös organisaatiokohtaisia koulutuksia, jossa koulutusten sisältö räätälöidään yhdessä kouluttajan kanssa vastaamaan kouluttautujien tarpeita.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous monesta eri koulutuksesta tai räätälöidystä koulutuksesta, niin autamme sinua valitsemaan parhaat käytännöt organisaatiosi tarpeisiin. Yhdessä rakennamme vahvan pohjan menestyvälle tulevaisuudelle!

Ota yhteyttä tästä linkistä tai suoraan sähköpostitse info@yritysakatemia.fi